Dr. Oetker

Colecționează gusturi și premii!

CUMPĂRĂ MINIMUM 3 PRODUSE
DIN GAMELE GELFIX, PIKANT FIX,
TOMATO FIX ȘI VINOBRAN
Un produs nou în colecția de produse Dr. Oetker. Vinobran, un produs de mare ajutor pentru cei care vor să obțină un vin de casă cu note de 10.
Înscrie bonul aici
ŞI INTRĂ îN
TOMBOLA CU PREMII
1 x FIAT GRANDE PANDA
5 x MAȘINĂ DE SPĂLAT RUFE SAMSUNG
23 x MAȘINĂ DE PÂINE TEFAL

 

Perioada campaniei: 26 mai - 31 octombrie 2025
Campania se încheie pe 31 octombrie 2025, ora locală 23:59:59.
Valoarea comercială totală estimată a premiilor este 115960 lei (TVA inclus).
Detaliile și regulamentul sunt disponibile în mod gratuit oricărui participant pe www.oetker.ro.
Imagini cu titlu de prezentare.
Păstrează documentul fiscal înscris și ambalajele produselor participante pentru validare, în cazul unui câștig!
Regulament

Mixează gusturile

Alege-ți fructul preferat sau leguma favorită, iar noi îți vom da mixuri delicioase de dulcețuri sau murături.

Toate reţetele cu coacăze

Jeleu de coacăze cu şampanie

Gelfix Clasic 1:1
Circa 6 borcane a 200 g
Ingrediente:
  • 600 ml suc de coacăze roşii (din cca. 1400 g de coacăze)
  • 850 g zahăr
  • 1 plic Gelfix Clasic 1:1 Dr. Oetker
  • 150 ml şampanie roze
Pregătire:
Coacăzele se spală, apoi se extrage sucul cu ajutorul unui storcător de fructe. Se măsoară 600 ml de suc.

Preparare:
Sucul se pune într-o oală. Plicul de Gelfix 1:1 se amestecă cu 2 linguri de zahăr şi se adaugă peste suc. Sucul se aduce la fierbere, la foc mare, amestecând continuu. Imediat ce compoziţia fierbe în clocot, se ia oala de pe foc, se adaugă restul de zahăr şi se pune din nou la fiert. Se fierbe exact 1 minut (după ceas), amestecând continuu, apoi se ia de pe foc. Se adaugă şampania. Dacă e cazul, se îndepărtează spuma, după care jeleul se toarnă imediat în borcanele pregătite în prealabil. Borcanele se închid, apoi se răstoarnă şi se lasă circa 5 minute să stea sprijinite pe capac.
Sugestie
Pentru proba de gelificare, puneţi 1-2 linguriţe de jeleu pe o farfurie răcită. Dacă la probă se leagă, respectiv se întăreşte, tot aşa va deveni şi jeleul pus în borcane. Dacă doriţi o consistenţă mai tare, amestecaţi 1 plic de Sare de lămâie Dr. Oetker în compoziţie, apoi faceţi o a doua probă de gelificare înainte de a turna jeleul în borcane.
Înapoi