Dr. Oetker

Colecționează gusturi și premii!

CUMPĂRĂ MINIMUM 3 PRODUSE
DIN GAMELE GELFIX, PIKANT FIX,
TOMATO FIX ȘI VINOBRAN
Un produs nou în colecția de produse Dr. Oetker. Vinobran, un produs de mare ajutor pentru cei care vor să obțină un vin de casă cu note de 10.
Înscrie bonul aici
ŞI INTRĂ îN
TOMBOLA CU PREMII
1 x FIAT GRANDE PANDA
5 x MAȘINĂ DE SPĂLAT RUFE SAMSUNG
23 x MAȘINĂ DE PÂINE TEFAL

 

Perioada campaniei: 26 mai - 31 octombrie 2025
Campania se încheie pe 31 octombrie 2025, ora locală 23:59:59.
Valoarea comercială totală estimată a premiilor este 115960 lei (TVA inclus).
Detaliile și regulamentul sunt disponibile în mod gratuit oricărui participant pe www.oetker.ro.
Imagini cu titlu de prezentare.
Păstrează documentul fiscal înscris și ambalajele produselor participante pentru validare, în cazul unui câștig!
Regulament

Mixează gusturile

Alege-ți fructul preferat sau leguma favorită, iar noi îți vom da mixuri delicioase de dulcețuri sau murături.

Toate reţetele cu zmeură

Dulceaţă de zmeură şi caise cu limetă

Gelfix 4:1
Pentru circa 8 borcane de 200 ml
Ingrediente:
  • 600 g zmeură (cântărită după pregătire)
  • 400 g caise (cântărite după pregătire)
  • 1 limetă cu coaja netratată
  • 1 plic Gelfix 4:1 Dr. Oetker 250 g zahăr
Pregătire:
Zmeura se alege și se spală, apoi se cântăresc 600 g. Caisele se spală, se scot sâmburii, se taie fin, apoi se cântăresc 400 g. Limeta se spală cu apă fierbinte, se usucă, se răzuiește coaja și se stoarce sucul.

Preparare:
Fructele, coaja și sucul de limetă se pun împreună într-o oală. Se amestecă plicul de Gelfix 4:1 cu zahărul, conform instrucțiunilor de pe ambalaj, și se adaugă peste fructe. Sub amestecare continuă, se aduce compoziția la punctul de fierbere și se mai lasă pe foc timp de cel puțin 3 minute, amestecând continuu. Se îndepărtează spuma, dacă e nevoie, apoi dulceața se toarnă imediat în borcane. La final, borcanele se închid cu capace, se răstoarnă și se lasă sprijinite pe capac circa 5 minute, în repaus.
Sugestii
Proba de gelificare: din amestecul în clocot se iau 1-2 linguri și se întind pe o farfurie. Dacă nu se gelifică, se mai continuă fierberea 1 minut sau, în cazul fructelor foarte dulci, se dizolvă 1 plic de Sare de lămâie Dr. Oetker.
• În locul caiselor se pot folosi piersici sau nectarine.
Înapoi