Dr. Oetker

Colecționează gusturi și premii!

CUMPĂRĂ MINIMUM 3 PRODUSE
DIN GAMELE GELFIX, PIKANT FIX,
TOMATO FIX ȘI VINOBRAN
Un produs nou în colecția de produse Dr. Oetker. Vinobran, un produs de mare ajutor pentru cei care vor să obțină un vin de casă cu note de 10.
Înscrie bonul aici
ŞI INTRĂ îN
TOMBOLA CU PREMII
1 x FIAT GRANDE PANDA
5 x MAȘINĂ DE SPĂLAT RUFE SAMSUNG
23 x MAȘINĂ DE PÂINE TEFAL

 

Perioada campaniei: 26 mai - 31 octombrie 2025
Campania se încheie pe 31 octombrie 2025, ora locală 23:59:59.
Valoarea comercială totală estimată a premiilor este 115960 lei (TVA inclus).
Detaliile și regulamentul sunt disponibile în mod gratuit oricărui participant pe www.oetker.ro.
Imagini cu titlu de prezentare.
Păstrează documentul fiscal înscris și ambalajele produselor participante pentru validare, în cazul unui câștig!
Regulament

Mixează gusturile

Alege-ți fructul preferat sau leguma favorită, iar noi îți vom da mixuri delicioase de dulcețuri sau murături.

Toate reţetele cu portocale

Peltea de portocale cu fâşii de coajă de portocală

Gelfix Extra 2:1
Circa 5-6 borcane a 200 ml
Ingrediente:
  • 800 g portocale
  • 200 g coajă de portocale
  • 1 plic Gelfix Extra 2:1 Dr. Oetker
  • 500 g zahăr 125 ml apă
Pregătire:
Portocalele se spală bine, cu apă caldă, şi se şterg. Se îndepărtează doar coaja exterioară, cu ajutorul unui cuţit sau al unui decojitor de legume, nu şi membrana albă a portocalelor. Se taie coaja în fâşii subţiri şi se pune într-o oală mică, împreună cu 200 g de zahăr şi apă

Preparare:
Se fierbe timp de 20 minute la foc mediu şi apoi se lasă să se răcească. Se îndepărtează membrana albă de pe portocale, se taie fructele în bucăţele mici şi se pasează cu ajutorul unui blender. Ulterior, se toarnă compoziţia obţinută într-o oală mare, în care se adaugă şi fâşiile de coajă. Se adaugă plicul de Gelfix Extra 2:1, amestecat în prealabil cu 2 linguri de zahăr şi se pune pe foc, amestecând continuu, până la fierbere. Apoi, se adaugă restul de zahăr, se mai fierbe 1-3 minute la foc mare şi se ia de pe foc. Se îndepărtează spuma, dacă e cazul. Cât este încă fierbinte, dulceaţa se toarnă în borcanele sterilizate, pregătite în prealabil. Borcanele umplute se închid cu capace, se răstoarnă şi se lasă sprijinite pe capac circa 5 minute, să se răcească.
Sugestie
Pentru o peltea mai intensă la culoare, puteţi folosi ca ingrediente portocale roşii.
Înapoi