Dr. Oetker

Colecționează gusturi și premii!

CUMPĂRĂ MINIMUM 3 PRODUSE
DIN GAMELE GELFIX, PIKANT FIX,
TOMATO FIX ȘI VINOBRAN
Un produs nou în colecția de produse Dr. Oetker. Vinobran, un produs de mare ajutor pentru cei care vor să obțină un vin de casă cu note de 10.
Înscrie bonul aici
ŞI INTRĂ îN
TOMBOLA CU PREMII
1 x FIAT GRANDE PANDA
5 x MAȘINĂ DE SPĂLAT RUFE SAMSUNG
23 x MAȘINĂ DE PÂINE TEFAL

 

Perioada campaniei: 26 mai - 31 octombrie 2025
Campania se încheie pe 31 octombrie 2025, ora locală 23:59:59.
Valoarea comercială totală estimată a premiilor este 115960 lei (TVA inclus).
Detaliile și regulamentul sunt disponibile în mod gratuit oricărui participant pe www.oetker.ro.
Imagini cu titlu de prezentare.
Păstrează documentul fiscal înscris și ambalajele produselor participante pentru validare, în cazul unui câștig!
Regulament

Mixează gusturile

Alege-ți fructul preferat sau leguma favorită, iar noi îți vom da mixuri delicioase de dulcețuri sau murături.

Toate reţetele cu mure

Dulceaţă de mure şi mango

Gelfix Extra 2:1
Circa 5 borcane a 200 g
Ingrediente:
  • 500 g mure (cântărite după pregătire)
  • 500 g mango (cântărit după pregătire)
  • 2 linguri cu zeamă de lămâie
  • 1 plic Sare de lămâie Dr. Oetker
  • 1 plic Gelfix Extra 2:1 Dr. Oetker
  • 500 g zahăr tos
Pregătire:
Murele se curăţă, se cântăresc 500 g şi se pasează. Mango se curăţă de coajă. Se taie pulpa de pe sâmbure şi se cântăresc 500 g. Bucăţile de mango se pasează şi se amestecă cu zeama de lămâie.

Preparare:
Se amestecă într-o oală murele cu jumătate de pachet de sare de lămâie, cu 1 lingură de zahăr şi ½ plic Gelfix Extra 2:1. Prin amestecare continuă, la foc moderat, se aduc la fierbere, apoi se adaugă 250 g de zahăr şi se fierbe în clocot cel puţin 3 minute. Se toarnă imediat dulceaţa în borcanele pregătite în prealabil până la jumătate şi se lasă în repaus circa 35 de minute. Piureul de mango se amestecă cu jumătate de pachet de sare de lămâie, cu 1 lingură de zahăr şi ½ plic Gelfix 2:1. Prin amestecare continuă, la foc moderat, se aduce amestecul la fierbere, apoi se adaugă 250 g de zahăr şi se fierbe în clocot cel puţin 3 minute. Dulceaţa de mango se repartizează în borcane peste dulceaţa de mure, folosind o lingură, până la umplerea completă a borcanelor. Nu se mai răstoarnă pentru a nu amesteca cele două straturi de dulceaţă.
Sugestie
Se pot folosi şi mure congelate, caz în care acestea trebuie lăsate la decongelat în prealabil.
Înapoi