Dr. Oetker

Colecționează gusturi și premii!

CUMPĂRĂ MINIMUM 3 PRODUSE
DIN GAMELE GELFIX, PIKANT FIX,
TOMATO FIX ȘI VINOBRAN
Un produs nou în colecția de produse Dr. Oetker. Vinobran, un produs de mare ajutor pentru cei care vor să obțină un vin de casă cu note de 10.
Înscrie bonul aici
ŞI INTRĂ îN
TOMBOLA CU PREMII
1 x FIAT GRANDE PANDA
5 x MAȘINĂ DE SPĂLAT RUFE SAMSUNG
23 x MAȘINĂ DE PÂINE TEFAL

 

Perioada campaniei: 26 mai - 31 octombrie 2025
Campania se încheie pe 31 octombrie 2025, ora locală 23:59:59.
Valoarea comercială totală estimată a premiilor este 115960 lei (TVA inclus).
Detaliile și regulamentul sunt disponibile în mod gratuit oricărui participant pe www.oetker.ro.
Imagini cu titlu de prezentare.
Păstrează documentul fiscal înscris și ambalajele produselor participante pentru validare, în cazul unui câștig!
Regulament

Mixează gusturile

Alege-ți fructul preferat sau leguma favorită, iar noi îți vom da mixuri delicioase de dulcețuri sau murături.

Toate reţetele cu piersici

Dulceaţă în straturi din piersică şi zmeură, cu valoare energetică redusă

Gelifiant cu fructoză
Circa 5 borcane a 200 g
Ingrediente:
  • 400 g piersici (de toamnă) (cântărite
  • după pregătire)
  • 100 ml suc portocale proaspăt obţinut (din 1 - 2 portocale)
  • ½ pachet Gelifiant cu fructoză Dr. Oetker
  • Dulceaţă de zmeură:
  • 500 g zmeură (cântărite după pregătire)
  • ½ Păstaie de Vanilie Bourbon Dr. Oetker
  • ½ pachet Gelifiant cu fructoză Dr. Oetker
Pregătire:
Piersicile se spală, se scot sâmburii, se taie mărunt şi se cântăresc 400 g. Portocalele se storc şi se măsoară 100 ml suc. Zmeura se curăță, se spală şi se cântăresc 500 g.

Preparare:
Dulceață de piersici: Piersicile şi sucul de portocale împreună cu ½ pachet Gelifiant cu fructoză Dr. Oetker se pun într-o oală şi se amestecă bine laolaltă. Se pun la foc moderat şi se amestecă continuu, până la fierbere. Se țin la fiert 3-5 minute, amestecând continuu. Se îndepărtează spuma, dacă e cazul, apoi imediat se toarnă în borcanele pregătite în prealabil, umplându-le pe jumătate. Dulceața se lasă să se răcească cca. 15 minute.
Dulceață de zmeură: Zmeura şi ½ Păstaie de Vanilie Bourbon împreună cu ½ pachet Gelifiant cu fructoză Dr. Oetker se pun într-o oală şi se amestecă bine laolaltă. Se pun la foc moderat şi se amestecă fără întrerupere, până la fierbere. Se țin la fiert 3-5 minute, amestecând continuu. Se îndepărtează spuma, apoi se toarnă imediat, cu grijă, folosind o lingură, peste dulceața de piersici, până ce borcanele sunt pline. Borcanele se închid cu capace şi se lasă să se răcească.
Sugestie
Pentru dulceaţa de piersici puteţi folosi şi suc de portocale din comerţ.
Înapoi