Dr. Oetker

Colecționează gusturi și premii!

CUMPĂRĂ MINIMUM 3 PRODUSE
DIN GAMELE GELFIX, PIKANT FIX,
TOMATO FIX ȘI VINOBRAN
Un produs nou în colecția de produse Dr. Oetker. Vinobran, un produs de mare ajutor pentru cei care vor să obțină un vin de casă cu note de 10.
Înscrie bonul aici
ŞI INTRĂ îN
TOMBOLA CU PREMII
1 x FIAT GRANDE PANDA
5 x MAȘINĂ DE SPĂLAT RUFE SAMSUNG
23 x MAȘINĂ DE PÂINE TEFAL

 

Perioada campaniei: 26 mai - 31 octombrie 2025
Campania se încheie pe 31 octombrie 2025, ora locală 23:59:59.
Valoarea comercială totală estimată a premiilor este 115960 lei (TVA inclus).
Detaliile și regulamentul sunt disponibile în mod gratuit oricărui participant pe www.oetker.ro.
Imagini cu titlu de prezentare.
Păstrează documentul fiscal înscris și ambalajele produselor participante pentru validare, în cazul unui câștig!
Regulament

Mixează gusturile

Alege-ți fructul preferat sau leguma favorită, iar noi îți vom da mixuri delicioase de dulcețuri sau murături.

Toate reţetele cu mure

Dulceaţă catifelată de mure şi agrişe

Gelifiant cu fructoză
Circa 6 borcane a 200 g
Ingrediente:
  • 500 g mure pasate (din circa 800 g mure)
  • 500 g agrişe pasate sau alte fructe de pădure (din circa 1000 g agrişe)
  • 1 cutie Gelifiant cu fructoză Dr. Oetker
  • 1 linguriţă de scorţişoară măcinată
  • (opţional)
Pregătire:
Murele se curăţă şi se spală. Se pasează, se trec printr-o sită, apoi se cântăresc 500 g. Agrişele se curăţă şi se spală. Se pasează, se trec printr-o sită, apoi se cântăresc 500 g.

Preparare:
Piureurile de fructe se pun într-o oală mare şi se amestecă împreună cu Gelifiantul cu fructoză. Amestecând continuu, se aduce compoziţia la fierbere, la foc mare, apoi se continuă fierberea în clocot minim 3 minute. Se îndepărtează eventuala spumă formată şi imediat se umplu până în margine borcanele pregătite în prealabil. Borcanele se închid cu capace cu filet, se răstoarnă şi se lasă sprijinite pe capac circa 5 minute.
Sugestie
Puteţi prepara dulceaţa şi cu mure şi agrişe congelate. În acest caz, trebuie să decongelaţi în prealabil fructele.
Înapoi