Dr. Oetker

Colecționează gusturi și premii!

CUMPĂRĂ MINIMUM 3 PRODUSE
DIN GAMELE GELFIX, PIKANT FIX,
TOMATO FIX ȘI VINOBRAN
Un produs nou în colecția de produse Dr. Oetker. Vinobran, un produs de mare ajutor pentru cei care vor să obțină un vin de casă cu note de 10.
Înscrie bonul aici
ŞI INTRĂ îN
TOMBOLA CU PREMII
1 x FIAT GRANDE PANDA
5 x MAȘINĂ DE SPĂLAT RUFE SAMSUNG
23 x MAȘINĂ DE PÂINE TEFAL

 

Perioada campaniei: 26 mai - 31 octombrie 2025
Campania se încheie pe 31 octombrie 2025, ora locală 23:59:59.
Valoarea comercială totală estimată a premiilor este 115960 lei (TVA inclus).
Detaliile și regulamentul sunt disponibile în mod gratuit oricărui participant pe www.oetker.ro.
Imagini cu titlu de prezentare.
Păstrează documentul fiscal înscris și ambalajele produselor participante pentru validare, în cazul unui câștig!
Regulament

Mixează gusturile

Alege-ți fructul preferat sau leguma favorită, iar noi îți vom da mixuri delicioase de dulcețuri sau murături.

Toate reţetele cu coacăze

Jeleu de coacăze şi zmeură cu vin roşu

Gelifiant cu fructoză
Circa 6 borcane a 200 g
Ingrediente:
  • 650 ml suc coacăze (din circa 1100 g de coacăze)
  • 250 g zmeură (cântărite după pregătire)
  • 1 pachet Gelifiant cu fructoză Dr. Oetker
  • 100 ml de vin roşu sec
Pregătire:
Coacăzele se spală, apoi cu ajutorul unui storcător se obţine sucul de coacăze, din care se măsoară 650 ml. Zmeura se zdrobeşte, apoi se cântăresc 250 g.

Preparare:
Sucul şi zmeura se pun într-o oală şi se amestecă bine cu Gelifiant cu fructoză. Compoziţia se amestecă continuu la foc moderat şi se aduce la fierbere. Se continuă fierberea în clocot pentru 3-5 minute. Se adaugă vinul roşu. Se înlătură spuma şi imediat se umplu până la margine borcanele pregătite în prealabil. Se închid cu capace cu filet, se răstoarnă şi se lasă să stea sprijinite pe capac circa 5 minute pentru o mai bună omogenizare.
Sugestii
• În loc de zmeură proaspătă puteţi folosi zmeură congelată. Aceasta trebuie lăsată la decongelat înainte de pregătire.
• Pentru o probă de gelificare, puneţi 1-2 linguriţe de compoziţie pe o farfurie răcită. Dacă la probă se încheagă, respectiv se întăreşte, înseamnă că restul de produs se va închega şi în borcane.
• Dacă doriţi o consistenţă mai fermă, amestecaţi un plic de Sare de lămâie Dr. Oetker în compoziţia fierbinte şi faceţi o a doua probă de închegare înainte de a pune conţinutul în borcane. Dacă proba se încheagă, dulceaţa este gata.
Înapoi